Thursday, January 12, 2012


სწრაფი  აპეტაიზერი:  ბრუსკეტა პარმას ლორით, მოცარელათი და პესტოთი

მიირთვით თეთრ მშრალ ღვინოსთან ან შამპანიურთან ერთად:

შემადგენლობა - 4 პერსონაზე - 8 ბრუსკეტა (Bruschetta):

- 1 ბაგეტი ან იტალიური პური ზეთისხილით
- 2 
მოცარელა ბუფალო
- 4 
თხლად დაჭრილი პარმა ლორი
- 2 
პომიდორი
ნიორი
ზეითუნის ზეთი
პესტო (სოჭიპარმეზანი, ნიორი, ზეითუნის ზეთი და ბაზილიკი)
მარილი და წიწაკა.

დამზადების წესი:

დავჭრათ 8 ნაჭერი პური, მოვასხათ ზეითუნის ზეთში არეული დაჭყლეტილი ნიორი და გავხუხოთ ღუმელში ან ტაფაზე. დავჭრათ პომიდორი და შემდეგ ავაწყოთ ბრუსკეტა ისე, როგორც სურატზეა მიტითებული. პარმა ლორი, მოცარელა, პესტო, ოდნავ ზღვის მარილი, წიწაკა ან პილპილი და მივირთვათ J



No comments:

Post a Comment